Subscribe Us

Header Ads

Anda Adam Iubit Nou

Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii care ofera ascultatorilor un program de infotainment. Anda adam o nouă relație după despărțirea de soț.


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital

Nu de mult Anda Adam și fostul ei soț și-au încheiat socotelile și au luat-o pe drumuri separate.

Anda adam iubit nou. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul. Anda Adam gata să se căsătorească cu noul său iubit. Anda adam are un nou iubit după separarea de fostul soț.

Anda Adam Sursa foto. 06102021 anda adam a răspuns la întrebările fanilor bravo ai. Solista e pe punctul de a se căsători din nou.

Anda Adam iubește din nou. Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste. Artista și-a făcut și un tatuaj în care își exprimă dragostea față de noul iubit.

06102021 anda adam a răspuns la întrebările fanilor bravo ai stil. Anda Adam a lăsat de înțeles în ultima perioadă că este extrem de fericită cu noua viață pe care o are. Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat.

Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din Cluj care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța. Ziua iubitului ei este pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită.

Instagram Anda Adam face declarații de dragoste pe Instagram. Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam o dă pe franceză de. Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi. E prea scump Cunoscuta cântăreață Anda Adam 41 de ani e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima.

Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. Anda Adam are un nou iubit. Anda Adam S A Arătat Cu Noul Iubit Monitorul Expres Stiri Brasov.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Instagram Anda Adam Te iubesc cu adevărat femeie minunată și unică. Anda Adam nu e încă divorțată dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios.

Anda Adam are un nou iubit. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate. Face oare următorul pas cu noul iubit.

Bine depinde şi de ce timpuri vin restricţii etc. Se iubesc mult iar soacra o adoră pe Anda. Stiri despre Anda Adam noul iubit Despre.

Ei se ştiu de mult timp dar sunt împreună de câteva luni. Afaceristului i-a picat cu tronc cântăreața și o plimbă în. Nu cred că mai are mult până la nuntă.

3 hours agoÎntr-o fotografie postată pe contul lui de Instagram Anda Adam și Yosif sunt foarte apropiați se bucură de toate momentele în doi. Actualul partener de viață al vedetei Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a mai fost însurat și are o fetiță. Anda Adam s-a afișat de curând cu noul său iubit însă toți fanii așteptau cu sufletul la gură ceva mai multe detalii despre noua relație a artistei.

Cine este bărbatul ce o face fericită Anda Adam este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă așa că nu mică le-a fost mirarea fanilor în momentul în care artista s-a afișat în brațele unui nou iubit. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele. Anda Adam are un nou iubit.

Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Anda Adam și noul iubit pregătiți să facă pasul cel mare. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună.

Anda adam aspru criticată de iulia albu. Anda adam concurentă la bravo ai stilcelebrities a răspuns curiozităților telespectatorilor. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele.

Nu este prima dată când fanii au parte de astfel de fotografii noul iubit al vedetei fiind primul. Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe contul de socializare zilele trecute. Are un nou iubit.

Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să traverseze o perioadă dificilă Anda și-a refăcut rapid relația alături de. Anda Adam nu se mai ascunde. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. As we know it lately has been searched by users around us maybe one of you. Totuși relația lor este din ce în ce mai serioasă și a evoluat rapid.

Anda Adam trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline. Cunoscuta cântăreață Anda Adam 41 de ani e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima.

VEZI GALERIA FOTO POZA 1 4 Anda Adam cerută în căsătorie cu un inel prețios. Anda Adam îndrăgostită lulea. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubit. Este mama lui eveline a mai declarat fostul soț al vedetei. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu.

În urmă cu un an vedeta își lua adio de la fostul soț. Vedeta și tatăl fetiței ei au luat-o pe drumuri separate încă de acum câteva luni. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Anda Adam are un nou iubit. Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget. Collection of Anda adam si iubitul Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi.

Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație așa că s-a afișat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit Yosif Eudor Mohaci. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam nu se mai ascunde. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. 27 aprilie 1980 bucurești românia este o cântăreață română de muzică pop dance și rb.


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Cine E și Cu Ce Se Ocupă Iubitul Andei Adam Cantăreața și Soțul S Au Despărțit După șase Ani De Mariaj Vedete Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine


Anda Adam Un Nou Iubit Dupa Divort Cine E Barbatul Care I A Sucit Mintile Cantaretei


Anda Adam Maraton Amoros Cu Noul Iubit Răsfăț și Lux Pe Coasta De Azur Click Mobile


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită și Ce Gest Intim A Făcut In Public Față De Cantăreață Foto


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam Are Un Nou Iubit Cine Este Bărbatul Pentru Care Ar Fi Renunţat La Căsnicia Cu Sorin Nicolescu Impact


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro


Anda Adam A Divorțat și Are Un Nou Iubit


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea

Posting Komentar

0 Komentar